-
Δείτε τις οδηγίες και τα υλικά για να το φτιάξετε:
Για τη βάση
Για τη γέμιση
Για τη βάση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ρίχνετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Απλώστε το μείγμα μπισκότου στη βάση μιας στρογγυλής φόρμας και ψήστε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αφήνετε στην άκρη να κρυώσει. Σε αυτό τυλίξτε επιφανειακά ολόγυρα την φόρμα και τοποθετήστε τη μέσα σε ένα ταψί.
Για τη γέμιση
Στον κάδο του μίξερ ανακατέψτε σε δυνατή σκάλα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέστε το τυρί κρέμα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα γέμισης μέσα στη φόρμα. Στη συνέχεια γεμίζετε ζεστό νερό το ταψί μέχρι τη μέση της φόρμας και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Τέλος αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρετε με χτυπημένη σαντιγί.
Πηγή