-

Οι σκηνές από τις ταινίες, που έχει πατηθεί παύση, τις περισσότερες φορές!

Οι σκηνές από τις ταινίες, που έχει πατηθεί παύση, τις περισσότερες φορές!
Απίστευτα

Δείτε τις σκηνές, που το Pause πήγαινε σύννεφο και το rewind και το forward πήραν φωτιά!

Οι σκηνές από τις ταινίες, που έχει πατηθεί παύση, τις περισσότερες φορές!

Στο “Basic Instinct”, ο χαρακτήρας τξς Sharon Stone, Catherine Tramell, χρησιμοποιεί το seχ appeal της για να αποσπάσει την ανάκριση της αστυνομίας. Ένα απλό σταύρωμα των ποδιών της άφησε όλα τα στελέχη να κοιτάζουν με αμηχανία. Δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν πατήσατε παύση σε αυτή τη σκηνή.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 1

Κατά τη διάρκεια της σκηνής της επίθεσης των πτεροδάκτυλων στο “Jurassic World”, μπορεί να χάσατε τον περίφημο Jimmy Buffett που αρπάζει μερικές μαργαρίτες και τρέχει για κάλυψη. Μετά από αυτή τη σκηνή ο χαρακτήρας του δεν θα σπαταλάτε άσκοπα στο Margaritaville.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 2

Ποιος δεν θυμάται την περίφημη σκηνή στο “Fast Times at Ridgemont High” που έκανε την δεκαετία του 80 καταπληκτική; Σε μια ονειροπόλησή του, ο Brad Hamilton (Δικαστής Reinhold) φαντάζεται την Linda Barrett (Phoebe Cates) να βγαίνει έξω από την πισίνα σε ένα κόκκινο μπικίνι και σιγά-σιγά να βγάζει πάνω μέρος. Μπορεί να ήταν μια ονειροπόληση στην ταινία, αλλά ήταν πολύ πραγματική για όλους τους έφηβους παντού.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 3

Στο πρώτο «Iron Man», δεν υπήρχαν πολλά easter eggs, αλλά υπάρχει ένα που ενθουσίασε τους πάντες. Η Pepper μπαίνει μέσα όταν ο Tony αφαιρεί τη στολή του Iron Man και κάτω από το δεξί βραχίονα του Tony, μπορείτε να δείτε ένα πρωτότυπο της ασπίδας του Captain America να κάθεται στο τραπέζι.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 4

Πιθανότατα μια από τις πιο αξιοσημείωτες ατυχίες σε ταινία, που συναίνει στο Star Wars: A New Hope” όταν ένας αδέξιος Storm Trooper χτυπά το κεφάλι του ενώ περνούσε από μια πόρτα.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 5

Με τον Jones να σημαδεύει με έναν εκτοξευτή ρουκετών τον  Dr. René Belloq (Paul Freeman) στο «Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού», μπορεί να είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε αλλά μια μύγα προσγειώνεται στο πρόσωπο του Belloq και κινείται στο στόμα του. Η σκηνή δεν σταμάτησε ποτέ και μπήκε κανονικά στο τελικό φιλμ.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 6

Δεν είναι μυστικό ότι η Margot Robbie είναι μια όμορφη υπνωτική γυναίκα. Στο «Ο Λύκος της Wall Street”, παίζει την συζύγου του Jordan Belfort, τη Naomi. Σε μια σκηνή οι δύο τους καβγαδίζουν και η Naomi χρησιμοποιεί την φλογεpή εμφάνισή της εναντίον του Jordan . Μην λέτε ψέματα, ξέρουμε ότι και εσείς δαγκώνατε το χέρι σας!

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 7

Όταν η μάχη μεταξύ του Σούπερμαν και του General Zod έφθασε στο διάστημα, συνθλίβει ένα δορυφόρο. Μπορείτε να δείτε το λογότυπο Wayne Enterprises στην πλευρά του δορυφόρου, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν υπάρχουν στον ίδιο κόσμο.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 8

Το “Fight Club” είναι γεμάτο από μικρά easter eggs εδώ και εκεί, αλλά μερικά ήταν πολύ γρήγορα για να παρατηρήσετε, χωρίς να πατήσατε παύση. Ο Tyler Durden (Brad Pitt) εμφανίζεται για ένα στιγμιαίο πλαίσιο μερικές φορές κατά τη διάρκεια της πρώτης πράξης. Αυτή είναι η ζωή σας  και τελειώνει ένα λεπτό κάθε φορά, έτσι μην χάσετε αυτές τις γρήγορες στιγμές που κάνουν το “Fight Club”, την καταπληκτική ταινία που είναι.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 9

Στο «Star Wars: The Force Awakens”, ο Luke Skywalker εμφανίζεται σε μόνο μια σκηνή στην ταινία. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι ο Luke στέκεται δίπλα σε μια ταφόπλακα του κάποιου αγαπημένου ,εκεί που οι άλλοι λένε ότι είναι απλά ένα περίεργο σχήμα πέτρας.

Οι σκηνές από τις ταινίες που έχει πατηθεί παύση τις περισσότερες φορές - Εικόνα 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ