-

Survivor: Θα είναι η επόμενη αποχώρηση, αυτή που όλα δείχνουν;

Survivor: Θα είναι η επόμενη αποχώρηση, αυτή που όλα δείχνουν;

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε αγώνα ασυλία, στον οποίο επικράτησαν συντριπτικά οι «Διάσημοι» με 10-1, και ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας και το συμβούλιο που ανέδειξε τους υποψηφίους προς αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών».

Survivor: Θα είναι η επόμενη αποχώρηση, αυτή που όλα δείχνουν;

Η ψηφοφορία έφερε πρώτο, και με διαφορά, τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ μία ψήφο – αυτή του Σπαλιάρα, που προφανώς δεν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του- πήρε η Ελισάβετ και η τελική επιλογή έγινε από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (Μισθοφόρο) που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Ο παίκτης, λοιπόν, παρέδωσε στην κρίση του κοινού τον Ορέστη Τσανγκ, και έτσι συμπληρώθηκε η τριάδα.

Και μπορεί η ψηφοφορία να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η αποχώρηση δεν θα γίνει γνωστή προβληθεί το επεισόδιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει να γίνονται προβλέψεις. Στο διαδίκτυο έχουν ήδη στηθεί γκάλοπ του τύπου «ποιος πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει;», με τα αποτελέσματα να φέρνουν στην πρώτη θέση τον Ορέστη Τσανγκ, ενώ και η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» έκανε σήμερα το πρωί τη δική της ανάλυση: δια της ατόπου απαγωγής, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ορέστης είναι αυτός που φεύγει, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι πολύ συμπαθής στο κοινό, ενώ η Ελισάβετ, αν και είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά, έχει τις δικές τις συμπάθειες.

Επιπλέον, να θυμίσουμε ότι ο Ορέστης την προηγούμενη φορά που ήταν υποψήφιος “γλύτωσε” την αποχώρηση εξαιτίας του τροχαίου που έφερε ανατροπές στο παιχνίδι, ενώ υπάρχουν φήμες που λένε ότι είχε γυριστεί το επεισόδιο με την τότε αποχώρησή του το οποίο, φυσικά, δεν προβλήθηκε ποτέ!

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι στο διάστημα αυτό της παραμονής του στο παιχνίδι ο Τσανγκ κατάφερε να αλλάξει κάπως την εικόνα του απέναντι στους τηλεθεατές, έγινε πιο διαλλακτικός, έκανε πιο στενές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, ακόμα και με την Ελισάβετ προσφέρει με τις κατασκευές τους στη διαβίωση και είναι από τους δυνατές παίκτες. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα αλλάξει κάτι και τελικά έχουμε ανατροπή στα προγνωστικά…
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ