-

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι άλλαξε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι άλλαξε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor

Κουβέντα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου έπιασαν στο πάνελ του «Πρωινού» με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι άλλαξε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη, στο οποίο η τραγουδίστρια μιλάει για τη συμμετοχή της στο Survivor, την απόφασή της να αποχωρίσει, αλλά και το …πώς «έσπασε» την κλίκα, έγινε η αφορμή ώστε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της να κάνουν σχόλια για την εμφάνιση της Ειρήνης και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προχωρά σε αποκαλύψεις για την αισθητική επέμβαση στην οποία προχώρησε η τραγουδίστρια πριν μπει στο παιχνίδι

«Έχουμε λίγο την Ειρήνη του πριν και την Ειρήνη του σήμερα;» λέει σε κάποια στιγμή η Φαίη, «εντάξει, είναι πολύ όμορφη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ το είχα ξαναπεί και πριν πάει στο Survivor, αυτή η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και θα μπορούσε να φαίνεται ακόμα πιο ωραία, στο Survivor δηλαδή που ήταν άβαφη της πάει πιο πολύ…».

Στο σημείο αυτό ο Κωνσταντινίδης επεμβαίνει λέγοντας: «Και τα προηγούμενα χείλη της πάνε πιο πολύ, τα νέα χείλη, με τα οποία μπήκε στο Survivor, δεν μ’ αρέσουν. Και το έχω πει και στην ίδια, την προτιμούσα με τα δικά της… δεν είναι κακό που το έκανε, ότι έβαλε λίγο υαλουρονικό και τα φούσκωσε, θα ξεφουσκώσουν και θα τη δούμε πάλι όπως πριν…»

Δες όλη τη συζήτηση για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο “Πρωινό”:

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ