-

Survivor: Γιατί δεν χρειάζονται spoilers για την επόμενη αποχώρηση;

Survivor: Γιατί δεν χρειάζονται spoilers για την επόμενη αποχώρηση;

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε χθες, με νικητές αυτή τη φορά στον αγώνα της ασυλίας την ομάδα των «Διασήμων».

Στο συμβούλιο, λοιπόν, που ακολούθησε οι «Μαχητές» ήταν αυτοί που έπρεπε να ψηφίσουν και να βγάλουν προς αποχώρηση παίκτες από την ομάδα τους.

Survivor: Γιατί δεν χρειάζονται spoilers για την επόμενη αποχώρηση;

Με τον Μάριο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να έχουν κερδίσει ατομική ασυλία, οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στους υπόλοιπους 4 της ομάδας- Σάρα Εσκενάζυ, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, Γιάννης Σπαλιάρα και Κωσταντίνο Βασάλο-, για την ακρίβεια μοιράστηκαν ανάμεσα στον Σπαλιάρα, που τον ψήφισε όλη η ομάδα, και την Ελισάβετ, που την ψήφισε ο Σπαλιάρας! Με υπόδειξη, κατόπιν, του «Μισθοφόρου» στην ψηφοφορία μπήκε και η Σάρα.

Και ενώ σε κάθε άλλη ψηφοφορία υπήρχαν διαρροές και υποψίες, που άλλοτε επιβεβαιώθηκαν άλλοτε  διαψεύστηκαν (βλ. την περίπτωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που όλοι ήταν σίγουροι ότι θα αποχωρήσει, και τελευταία στιγμή έγινε η ανατροπή και έφυγε η Λάουρα Νάργες), σ’ αυτή την ψηφοφορία μοιάζει να μην χρειάζεται να πει κανείς τίποτα: η λογική λέει ότι θα αποχωρήσει η Ελισάβετ, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη σ’ αυτή την ψηφοφορία από τη μία μ’ έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού, τον Σπαλιάρα, και από την άλλη με την κολλητή της, αλλά και πιο δυνατή παίκτρια της ομάδας τους, τη Σάρα.

Σ’ αυτή τη λογική στηρίζονται, προφανώς, και τα πρώτα spoilers που κυκλοφόρησαν, αλλά επειδή πρόκειται για ένα κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν μη το θεωρήσετε απίθανο να δούμε και κάποια ανατροπή!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ