-

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν από το γεγονός ότι οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η καλύτερη ηλικία για να κάνεις παιδί είναι μεταξύ 30 και 34 ετών. Αυτή είναι η εποχή που η κοινωνική κατάσταση και η υγεία βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία.

Ωστόσο, μερικές γυναίκες το πάνε ένα βήμα παραπάνω και αποκτούν παιδιά μετά τα 35. Εμείς θέλουμε να μάθουμε ποιες διάσημες γυναίκες έγιναν μητέρες στα 40 τους και βάλε.

Susan Sarandon

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 2

Η Susan Sarandon έχει 3 παιδιά, και τα απόκτησε όλα σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν ήταν 39, 42 και 45 ετών.

Jennifer Lopez

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 3

Η Jennifer Lopez ήθελε να αποκτήσει παιδιά νωρίτερα, αλλά η φύση δεν την άφησε. Αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει in vitro γονιμοποίηση. Η μέθοδος δεν ήταν επιτυχής με την πρώτη της προσπάθεια, αλλά τώρα μεγαλώνει υπέροχα δίδυμα. Τα απέκτησε όταν ήταν 38 ετών.

Kelly Preston

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 4

Η Kelly Preston είναι η σύζυγος του John Travolta. Έμεινε έγκυος στην ηλικία των 47 ετών και ήταν μια πραγματική ευλογία. Ένα χρόνο πριν, η οικογένεια του Travolta πέρασε από μια τρομερή τραγωδία: ο μοναδικός γιος τους, ο Jett, πέθανε. «Ο Βενιαμίν έδωσε στην οικογένεια μας μια δεύτερη ζωή», σχολίασε η Kelly σχετικά με τη γέννηση του παιδιού της.

Celine Dion

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 5

Η τραγουδίστρια απέκτησε τον πρώτο της γιο, τον René-Charles, όταν ήταν 33 ετών και τα δίδυμα, τον Eddie και τον Nilson, όταν ήταν 42 ετών. Η τραγουδίστρια έπρεπε να περάσει από 6 προσπάθειες γονιμοποίησης in vitro, αλλά κατάφερε να έχει υγιή δίδυμα.

Halle Berry

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 6

Η Halle Berry έγινε μητέρα για πρώτη φορά όταν ήταν 41 ετών και είχε το δεύτερο παιδί της στην ηλικία των 47 ετών, γεγονός που αποτέλεσε τεράστια έκπληξη γι ‘αυτήν. Kim Basinger

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 7

Η Kim Basinger απέκτησε μόνο ένα παιδί, μια κόρη με πολύ όμορφο όνομα: Ireland. Όταν κοιτάζετε αυτές τις δύο εκπληκτικές γυναίκες, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψετε ότι υπάρχει μια διαφορά ηλικίας 41 ετών μεταξύ τους.

Gwen Stefani

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 8

Μια επαναστάτρια με πάντα νεανικό πνεύμα, η Gwen Stefani απέκτησε τους γιους της Kingston και Zuma όταν ήταν περίπου 40 χρονών. Έγινε πάλι μητέρα στα 44 όταν γέννησε τον Απόλλωνα.

Salma Hayek

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 9

Σύμφωνα με τη Salma, πάντα ήθελε να κάνει παιδιά, αλλά δεν μπορούσε για ιατρικούς λόγους. Τελικά, στην ηλικία των 41 ετών, τα κατάφερε. Η εγκυμοσύνη της όμως ήταν δύσκολη.

Madonna

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 10

Η βασίλισσα της ποπ απέκτησε το πρώτο της παιδί, την Lourdes, όταν ήταν 36 ετών. Όταν ήταν 41, έκανε ένα γιο, τον Rocco. Επιπλέον, είναι μητέρα 4 υιοθετημένων παιδιών από την Αφρική. “Πριν αποκτήσω παιδιά, ήμουν πολύ εγωίστρια, αλλά η μητρότητα άλλαξε τον χαρακτήρα μου εντελώς”, λέει η Madonna.

Mariah Carey

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 11

Η Mariah Carey έγινε μητέρα όταν ήταν 41 ετών και δεν ήταν εύκολο γι ‘αυτήν: η εγκυμοσύνη της προκάλεσε εξαιρετικά υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη κύησης. Monica Bellucci

Η ηθοποιός διαγνώστηκε ως στείρα, αλλά, προς έκπληξή της, έμεινε έγκυος απροσδόκητα στην ηλικία των 39 ετών. “Απέκτησα την κόρη μου στην καλύτερη στιγμή της ζωής μου, έχω παίξει τόσους πολλούς ρόλους, έχω πάει σε τόσα πολλά μέρη, και τώρα είμαι έτοιμη να της δώσω ό, τι χρειάζεται “, λέει η Monica. Τώρα η Ντέβα (ένα πραγματικά όμορφο όνομα) είναι 13 ετών και είναι ήδη ψηλότερη από τη μητέρα της. Η Monica έκανε τη δεύτερη κόρη της στα 45. Η ηθοποιός είπε ότι φοβήθηκε πραγματικά όταν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Κατάλαβε ότι στην ηλικία της η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ευτυχώς, η Léonie είναι υγιής και όλα πάνε καλά. “Φυσικά, είναι επικίνδυνο να κάνεις μωρό στα 45 και δεν ενθαρρύνω τις γυναίκες να το πράξουν, αλλά η μητρότητα είναι ο σημαντικότερος ρόλος που είχα στη ζωή μου. Αν δεν ήμουν σε θέση να μείνω έγκυος φυσιολογικά, θα είχα δοκιμάσει πιθανώς in vitro γονιμοποίηση “, λέει η ηθοποιός.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ