-

Από ερωτευμένοι πλέον άγνωστοι…

Πηγαίνεις για καφέ, στην δουλειά ή απλά μια βόλτα και μπροστά σου πετυχαίνεις έναν άνθρωπο που ήταν ο έpωτας της ζωής σου κάποτε και τον προσπερνάς σαν έναν αποκρουστικό άγνωστο. Μόνο που το διάβασες σου ήρθε ένα πρόσωπο και μια ανάμνηση σίγουρα. Όμορφα, τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε. Κάποτε όλοι είχαμε έναν άνθρωπο για τον οποίο ξυπνούσαμε με χαμόγελο και πέφταμε για ύπνο ευτυχισμένοι γνωρίζοντας πως είναι δίπλα μας. Δεν παίζει ρόλο αν ήταν για ένα χρόνο, ένα μήνα ή μια εβδομάδα. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί όταν μιλάμε για έpωτα. Θυμάσαι εκείνο το βλέμμα με τα συναισθήματα που προκαλούσε και για να το περιγράψεις δεν σου έφταναν ολόκληρα λεξικά; Αυτή την μοναδική στιγμή που δεν ήθελες να φύγει

Δίχως λόγια, μόνο τέσσερα μάτια και δύο χαμόγελα αρκούσαν για να περιγράψουν τα πάντα. Τώρα αυτό έχει αλλάξει. Τώρα το βλέμμα είναι ένα μια γρήγορη αναγνωριστική ματιά που ρίχνετε ο ένας στον άλλο και μετά γυρνάτε το βλέμμα σας αλλού. Αλλά θυμάστε και οι δύο. Θα σκεφτείτε αμέσως πως κάποτε είχατε κάτι μοναδικό και έφυγε.

Μετά θα συνεχίσετε τον δρόμο σας, την δουλειά σας και θα ξεχαστείτε μέχρι να έρθετε πάλι αντιμέτωποι. Το πιο οδυνηρό, όμως, δεν είναι πως δεν θα ξαναβρείς ένα όμορφο βλέμμα σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως δεν θα είναι ποτέ το ίδιο με εκείνο που σε γέμισε τόσο πολύ για πρώτη φορά. Επομένως μην αφήνεις τα βλέμματα να γίνουν αυτό που δεν ήθελες να γίνεις ποτέ εσύ. Ένας άγνωστος ανάμεσα σε άτομα που σε αγάπησαν και αγάπησες. Φρόντισε τα βλέμματα να είναι πάντα ζεστά και ας είναι πλέον οι σχέσεις κρύες.

Πηγή: leonpepland.wordpress.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ